• office@redi-ngo.eu

Ateliere fara Frontiere, campanie de integrare in piata muncii a persoanelor vulnerabile

Ateliere fara Frontiere, campanie de integrare in piata muncii a persoanelor vulnerabile

Îți scriem pentru că vrem să înființăm locuri de muncă pentru persoanele vulnerabile, în numele tău.

Suntem Ateliere Fără Frontiere, un ONG a cărui misiune este integrarea pe piața muncii a persoanelor greu angajabile care cumulează multiple dificultăți ce stau în calea independenței lor profesionale.

Sunt fie tineri ieșiți din sistemul de protecție specială, fie mame singure – supraviețuitoare ale violenței domestice, fie oameni care nu au locuință, care nu au fost nici măcar o zi la școală sau care au dizabilități.

Misiunea noastră este să nu lăsăm pe nimeni în urmă. Oferim o șansă celor vulnerabili de a parcurge un program de inserție socio-profesională timp de 2 ani în atelierul de dezmembrare și recondiționare a calculatoarelor și a altor deșeuri electrice și electronice.

La nivel profesional, angajații în inserție au parte de formare, orientare vocațională, își însușesc statutul de angajat, își cunosc drepturile și obligațiile.

Momentan, la Ateliere Fără Frontiere muncesc 15 oameni vulnerabili, a căror activitate este susținută aproape în totalitate din sponsorizări private.

Vrei să ne fii partener? Angajează un om în atelierul nostru sau predă echipamente electrice și electronice uzate! Poți alege unul dintre pachetele de mai jos, ori putem pregăti unul personalizat, împreună!

Semnează contractul de sponsorizare

Cu ajutorul tău, putem crea mai multe locuri de muncă, putem colecta mai multe deșeuri electrice sau electronice, recicla sau dona către școlile din mediul rural calculatoare și laptopuri recondiționate.

Scrie-ne pe email sau trimite contractul la adresa asociației: șos. Olteniței nr. 105, București.