• office@redi-ngo.eu

Am lansat oficial proiectul „Incluziunea socio-economică a romilor în comunitățile rurale interetnice ”

Am lansat oficial proiectul „Incluziunea socio-economică a romilor în comunitățile rurale interetnice ”

Am lansat oficial proiectul „Incluziunea socio-economică a romilor în comunitățile rurale interetnice ”, în cadrul unei conferințe care a avut loc la Centrul Multicultural pentru Tineret din Alexandria.
În parteneriat cu Pakistansk Kulturforening Skedsmo din Norvegia, ne propunem să contribuim în mod direct la creșterea nivelului de incluziune socio-economică a persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile din zonele rurale interetnice din 5 comunități din județele Teleorman (Blejesti, Ciuperceni) și Giurgiu (Comana, Prundu, Hotarele) cu accent pe tinerii de etnie romă cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani.
La conferință au fost prezenți reprezentanți ai autorităților locale, mediului ONG, mediului privat și persoane de etnie roma.
În cadrul conferinței au luat cuvântul Petrică Dulgheru, director executiv al asociației Roma Entrepreneurship Development şi Ionela Cornelia Ene, viceprimar al muncipiului Alexandria.
Au fost prezentate activitățile, obiectivele proiectului și impactul preconizat al intervenției. Doamna Ionela Cornelia Ene și-a manifestat suportul pentru derularea proiectului și a punctat importanța unor asemenea inițiative pentru comunitatea locală.
Proiectul este derulat de Asociația Roma Entrepreneurship Development în parteneriat cu Pakistansk Kulturforening Skedsmo și beneficiază de o finanțare în valoare de 149.477, 67 € prin programul Active Citizens Fund – Romania finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.
Conținutul acestei pagini nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.
Lucrăm împreună pentru o Europa verde, competitivă și incluzivă.
Active Citizens Fund – Romania
#haide #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens #EEANorwayGrants