ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ

Byeditor

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ
Тренинг за Претпримеништво за Млади Ромиentrep
Jуни 18-30, 2018, Тетово, Македонија

Дали сакате да отворите сопствен бизнис или да го развиете веќе постоечкиот? Дали сакате да бидете сам свој газда и притоа да ја подобрите состојбата на Ромската заедница? Доколку да, Тогаш овој тренинг е наменет за Вас!

Иницијативата за Економски Развој на Ромите (РЕДИ) во партнерство со Центарот за Развој на Бизнисот – Универзитет на Југоисточна Европа имаaт за цел да организирaат обука за поддршка на 15 млади Роми кои ќе се здобијат со знаења и вештини за претприемништво и ќе им помогне да ги развијат своите бизнис идеи.
Ако сте заинтересирани ве молиме погледнете го повикот подолу:

About the Author

editor power_user

Leave a Reply

 

An information note to explain how we process and protect personal data

To be able to stay close and continue to process your personal data, please carefully read and agree to:

 Privacy Policy of   redi-ngo.eu
 Terms and Conditions   use of the Website